Prețuri Curățenie - Cluj

Bucură-te de timpul tău liber şi lasă curățenia în grija noastră. Suntem aici cu servicii VIP pentru casa dumneavoastră sau pentru biroul dumneavoastră. Efectuarea plăților se va face în baza contractului cu posibilitatea de a verifica întregul spațiul, alături de coordonatorul nostru de echipa. Metodele de plată disponibile pentru achitarea serviciilor de curățenie sunt următoarele: numerar sau transfer bancar.

 

Sună la 0757-656.328

PRETURI CURATENIE LA DOMICILIU

Firma noastra de curatenie ofera preturi ce sustin incontestabil bugetul fiecaruia dintre dumneavoastra. Cu servicii de curatenie standard sau personalizate, raspundem rapid solicitarilor dumneavoastra, oferindu-va cele mai accesibile preturi pentru curatenie din zona Metropolitana a Clujului. Pentru locuințele cu animale de companie prețul va fi uşor diferit. Cu jutorul tehnicilor de dezinfectare potrivite, cu ajutorul produselor de curătare profesionale şi cu atenția la detalii vom livra servicii de curățenie de calitate.

TARIFE CURĂȚENIE

Toate prețurile afişate în aceasta pagină nu conțin TVA şi pot fi negociate în funcție de suprafața şi de numărul intervențiilor.

Pentru locuințele cu animale de companie prețul va fi uşor diferit.

În prețurile pentru curățenie profesională sunt incluse şi costurile soluțiilor de curățare, detergenți, soluții pentru tratarea suprafetelor, consumabile şi deplasarea echipei de curățenie în Cluj si zona Metropolitană (maxim 10 kilometri). Deplasările ce depăşesc 10 kilometri vor fi taxate suplimentar.

Curățenie locuințe şi birouri

13 + 4 =